Vi bygger din drömapp

Har du en spännande idé för en app men behöver hjälp med att förverkliga den?

På Rosenkvarn tar vi fram både färdiga appar och enklare prototyper. 

Vi arbetar i Adobe XD för prototyper och bygger våra appar i Flutter, ett framtidssäkert ramverk framtaget av Google. Din app kommer vara kompatibel med iOS och Android där vi även kan skapa en webbversion av din idé. 


Vad kostar det?

Vi kan inte ge en exakt prislista då alla projekt är olika och av varierande komplexitet. Generellt kostar det mellan 5 000-20 000 kronor att ta fram en XD-prototyp. Prototypen är ett utmärkt verktyg för att visa upp hur appen ska fungera för investerare eller andra potentiella intressenter. Bygger vi en färdig app är detta första steget vi genomför i samtliga projekt vi genomför. Det är vanligt att våra kunder i ett första skede ber oss ta fram en prototyp för att sedan hitta medfinansiärer för att ta fram den faktiska appen.

En färdig app som är kompatibel med iOS och Android kostar i genomsnitt någonstans mellan 100 000-300 000 kronor, där man alltid kan göra mer eller mindre.

På Rosenkvarn är nöjda kunder högsta prioritet. Vi kommer på resan se till att vi bygger din drömapp efter dina önskemål, där vi hjälper dig hitta svar på hur appen ska fungera och se ut.